Survivor Game!!

Ένα υπέροχο διήμερο, με πολύ γέλιο και δράση!

Ένας αξέχαστος γάμος!

«…ήταν από τους γάμους που θα μου μείνουν αξέχαστοι!», μας λέει ο Πέτρος.

«Ο Δημήτρης και η Ιωάννα είναι τυχεροί όχι μόνο γιατί βρήκαν ο ένας τον άλλον, αλλά και γιατί έχουν φίλους που τους αγαπούν και χαίρονται με τη χαρά τους. Από το prewedding party κιόλας στο beach bar  Άμμος και Ήλιος, κατάλαβα ότι πρόκειται για ένα ζευγάρι και μία παρέα γεμάτη κέφι και ζωντάνια, που έχει αποφασίσει να περάσει καλά. Αυτό που μου έκανε εντύπωση όμως, και σπάνια συναντά κανείς, είναι ο αλληλοσεβασμός που είχε το ζευγάρι αλλά και όλα τα παιδιά της παρέας μεταξύ τους.

Κατά την προετοιμασία του ζευγαριού και τα δύο σπίτια πλημμύρισαν από χαρά, γέλια αλλά και συγκίνηση. Ο ρόλος μου ως φωτογράφος ήταν να ενσωματωθώ με την παρέα και να γίνω μέρος της, ώστε οι εικόνες να έρχονται αυθόρμητα, σαν μην υπάρχω εκεί.

Μόλις είδα την Ιωάννα με το νυφικό της, μου θύμισε την Audrey Hepburn, τόσο σε στυλ όσο και σε λάμψη, γι αυτό οι φωτογραφίες είναι σε στυλ fashion photography, για να τονίζουν την φυσική της ομορφιά και κομψότητα.

Η επιλογή της εκκλησίας που έγινε το μυστήριο, αλλά και η διακόσμηση δε θα μπορούσε να ήταν καλύτερη, αφού με την κατανυκτική ατμόσφαιρα που απέπνεε σε συνδυασμό με τον ρομαντισμό του ζευγαριού, μας συγκίνησε όλους. Φυσικά, η κορύφωση των ημερών ήταν το γλέντι που ακολούθησε στο Κτήμα Νερατζιά, που όλοι οι καλεσμένοι πέρασαν απίστευτα και διασκέδασαν μέχρι το πρωί.

Στο next day photo-shooting, χρησιμοποίησα έντονη αντίθεση στον φωτισμό, για να τονίσω τα συναισθήματα του ζευγαριού που φαίνονταν στα πρόσωπά τους, αλλά και την ομορφιά του τοπίου που επιλέξαμε.

Αυτός ο γάμος τα είχε πραγματικά όλα και φυσικά όλα ξεκίνησαν από ένα ζευγάρι που τα έχει όλα: αγάπη, έρωτα, σεβασμό και “ωραίους” ανθρώπους γύρω τους. Σας ευχόμαστε όλη σας η ζωή να είναι τόσο όμορφη!»

Creta Luxury Services

Μία μαγευτική βόλτα με το υπερπολυτελές σκάφος της Creta Luxury Services αρκεί για να αδειάσει το μυαλό και να χαλαρώσει το σώμα. Μέσα στο μπλε του ουρανού και της θάλασσας, το σκάφος της Creta Luxury Cruises στολίζει το κάδρο μας με την μοναδική του φινέτσα…

 

Blue Moon Suite

Σεβόμενοι την ιστορία της  περιοχής, δίπλα στο Πηγάδι του Τούρκου, με έμπνευση και πολύ μεράκι ο Αντώνης Σταφυλίδης αναπαλαίωσε μία πέτρινη κατοικία μετατρέποντας την σε πολυτελή μεζονέτα. Ένας χώρος με καθαρές γραμμές που δημιουργεί ρομαντική διάθεση  για τους επισκέπτες αλλά και για το φακό μας.

Φωτογράφιση: Πέτρος Παττακός                                                                                                                       Διακόσμηση φωτογραφίας: Χρύσα Λαγού

***Ευχαριστούμε πολύ το κατάστημα ‘’Greenery’’  για τη συμβολή στο design concept της φωτογράφισης.

Twin Luxury Villas, Chania

Το αρχιτεκτονικό γραφείο Z-architects βασίστηκε στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της τοποθεσίας που αφορούν κυρίως την υψομετρική κλίση και τη θέα στη θάλασσα ώστε να επιτευχθεί η ιδιωτικότητα κάθε κατοικίας . Ακολουθώντας  την αρχιτεκτονική δομή και την διακόσμηση από φυσικά υλικά όπως πέτρα και ξύλο, δημιουργήσαμε εικόνες οι οποίες ερμηνεύουν τα συναισθήματα που γεννά ο χώρος.

Φωτογράφιση: Πέτρος Παττακός
Διακόσμηση φωτογραφίας: Χρύσα Λαγού

***Ευχαριστούμε πολύ, τα καταστήματα: ‘’Zaira’’,’’ Υφασματεισαγωγική’’, ‘’KM leathers ‘’ για τη συμβολή τους στο Design Concept της φωτογράφισης.

Page 1 of 1612345...10...Last »