Ένας αξέχαστος γάμος!

«…ήταν από τους γάμους που θα μου μείνουν αξέχαστοι!», μας λέει ο Πέτρος.

«Ο Δημήτρης και η Ιωάννα είναι τυχεροί όχι μόνο γιατί βρήκαν ο ένας τον άλλον, αλλά και γιατί έχουν φίλους που τους αγαπούν και χαίρονται με τη χαρά τους. Από το prewedding party κιόλας στο beach bar  Άμμος και Ήλιος, κατάλαβα ότι πρόκειται για ένα ζευγάρι και μία παρέα γεμάτη κέφι και ζωντάνια, που έχει αποφασίσει να περάσει καλά. Αυτό που μου έκανε εντύπωση όμως, και σπάνια συναντά κανείς, είναι ο αλληλοσεβασμός που είχε το ζευγάρι αλλά και όλα τα παιδιά της παρέας μεταξύ τους.

Κατά την προετοιμασία του ζευγαριού και τα δύο σπίτια πλημμύρισαν από χαρά, γέλια αλλά και συγκίνηση. Ο ρόλος μου ως φωτογράφος ήταν να ενσωματωθώ με την παρέα και να γίνω μέρος της, ώστε οι εικόνες να έρχονται αυθόρμητα, σαν μην υπάρχω εκεί.

Μόλις είδα την Ιωάννα με το νυφικό της, μου θύμισε την Audrey Hepburn, τόσο σε στυλ όσο και σε λάμψη, γι αυτό οι φωτογραφίες είναι σε στυλ fashion photography, για να τονίζουν την φυσική της ομορφιά και κομψότητα.

Η επιλογή της εκκλησίας που έγινε το μυστήριο, αλλά και η διακόσμηση δε θα μπορούσε να ήταν καλύτερη, αφού με την κατανυκτική ατμόσφαιρα που απέπνεε σε συνδυασμό με τον ρομαντισμό του ζευγαριού, μας συγκίνησε όλους. Φυσικά, η κορύφωση των ημερών ήταν το γλέντι που ακολούθησε στο Κτήμα Νερατζιά, που όλοι οι καλεσμένοι πέρασαν απίστευτα και διασκέδασαν μέχρι το πρωί.

Στο next day photo-shooting, χρησιμοποίησα έντονη αντίθεση στον φωτισμό, για να τονίσω τα συναισθήματα του ζευγαριού που φαίνονταν στα πρόσωπά τους, αλλά και την ομορφιά του τοπίου που επιλέξαμε.

Αυτός ο γάμος τα είχε πραγματικά όλα και φυσικά όλα ξεκίνησαν από ένα ζευγάρι που τα έχει όλα: αγάπη, έρωτα, σεβασμό και “ωραίους” ανθρώπους γύρω τους. Σας ευχόμαστε όλη σας η ζωή να είναι τόσο όμορφη!»